.

Search This Blog

Neymar somia a reaparèixer en el Gamper

Monday, July 28, 2014

De vacances. El brasiler, que descansa a Eivissa, vol tornar a jugar sis setmanes després de lesionar-se

El 18 d'agost és la data que Neymar té entre cella i cella per tornar a jugar. El davanter blaugrana té una lesió a l'esquena des del 4 de juliol, ja que, en el Brasil-Colòmbia dels quarts de final del mundial, el colombià Juan Camilo Zúñiga li va trencar l'apòfisi transversal L3 esquerra de la tercera vèrtebra lumbar amb un cop lleig de genoll.

Els primers diagnòstics assenyalaven un temps de convalescència per a lesió de Neymar d'un mes i mig. 

Sis setmanes que coincideixen, més o menys, amb la data en què el brasiler vol tornar a competir, que és la del Barça-León que tindrà lloc al Camp Nou amb motiu de la 49a edició del trofeu Joan Gamper. 

Serà l'últim amistós de la pretemporada de l'equip de Luis Enrique, poc abans de l'arrencada oficial del curs.

No sembla fàcil que el dorsal 11 blaugrana pugui aconseguir el seu objectiu, ja que, per bé que haurà passat el temps suficient per guarir-se del trencament, és complicat que hagi assolit l'estat de forma desitjable per tornar a sortir a un terreny de joc. 

Amb tot, a hores d'ara el procés de recuperació de Neymar va pel bon camí.

El futbolista camina des de fa dies sense crosses i només es protegeix la zona lesionada amb una faixa. 

De fet, divendres passat va tornar a Barcelona i, des de dissabte, és a Eivissa i Formentera acompanyat de la seva parella, l'actriu brasilera Buna Marquezine, i d'uns amics. 

Allà descansarà fins que s'incorpori a la pretemporada del Barça, el 5 d'agost, amb la darrera tongada de participants en el mundial, juntament amb Messi, Mascherano i Dani Alves.

D'entrada, lògicament, la seva activitat serà diferent a la del grup. Caldrà veure si té temps d'agafar el ritme de la resta abans del Gamper.

Serà olímpic


Mentrestant, el coordinador de les categories inferiors de la CBF i seleccionador olímpic del Brasil, Alexandre Gallo, va manifestar ahir que compta que Neymar serà l'element principal perquè la canarinha guanyi, a casa, la seva primera medalla d'or en uns Jocs Olímpics.

 “Si [Neymar] no hi és, l'entrenador no hi serà. És el mateix que preguntar si hi serà Messi. Aquests jugadors hi han de ser, en les principals competicions”, va dir Gallo entre somriures. 

El Barça ja sap, doncs, què espera als seus cracs d'aquí a dos anys.

0 comment:

 
© Copyright 2024 Barca Blog All Rights Reserved.